COL SALTADA AMB BACÓ

col saltada la foto 8

Avui us deixo una recepta de verdura. La col una bona font de vitamina C i a més amb un alt contingut en fibra. Però a qui li agrada aquesta verdura!! Als meus fills nooooo, ….. i quin remei, l’anem a camuflar una miqueta. Li he afegit bacó, i us puc assegurar que a casa se ​​l’han menjat i m’han felicitat. Un èxit!! D’altra banda però, la recepta ja no és tan “light”.

La font d’aquesta recepta és del nostre llibre “Cuida Tu Salud”, el nom original és “Repollo salteado”. Us ho comento perquè també a aquesta recepta li he donat un toc personal, he afegit 3 grans d’all que he saltat amb una mica d’oli. Espero que us agradi!!

Ingredients:

600 g de col neta i sense tronc
3 grans d’all
80 g d’oli d’oliva
150 g de bacó tallat a tires
1/2 cullereta de sal
1 pessic de pebre

Preparació:

Posar al vas la meitat de la col, tallada a trossos regulars. Trossejar 3 segons, velocitat 4. Reservar  a un bol gran, i repetir l’operació amb l’altra meitat de la col. Reservar al mateix bol.col saltada la foto 1

 col saltada la foto 2

Posar els alls al vas i trossejar 3 segons a velocitat 5. col saltada la foto 3
Posar oli en el vas i el bacó. Programar 7 minuts, temperatura Varoma, gir a l’esquerra, velocitat cullera. col saltada la foto 4
Incorporar la col, la sal i un pessic de pebre. Programar 15 minuts, temperatura Varoma, gir a l’esquerra i velocitat cullera.col saltada la foto 5


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.